08
dec
2013
Polgár Zoltánné

Emlékkönyv: Mátészalka

Vargáné Balogh Margit vezető asszisztens
Vass Lucia Magdolna immunhisztokémiai szakasszisztens
Trockis Antalné szövettani asszisztens
Dienes Judit szövettani asszisztens

Mátészalkai Területi Kórház asszisztensi kollektívája

A Mátészalkai Területi Kórház szövettani asszisztensi kollektívája helyet kér az emlékkönyvben. Húsz éve dolgoznak jóban, rosszban együtt. Kivétel nélkül mindegyikük jó kolléga és kiváló munkaerő. Egyedülálló és példamutató módon az elmúlt 20 évben személycsere nem történt az osztályon.
Vargáné Balogh Margit vezető asszisztens

Született 1954.03.20 – án Nábrádon lakik.
1972-ben érettségizett a Kölcsey Ferenc Gimnázium és Szakközépiskolában. Ugyan ez év július 3-án Fehérgyarmaton kapott állást. 1975-ben végezte a szövettani asszsisztensképzőt Budapesten a Könyves Kálmán Körúton. 1986-ban nevezték ki vezető asszsiztenssé. 1991 június 15-én áthelyezéssel került a Mátészalkai Területi Kórház szövettani laboratóriumába, ahol a mai napig dolgozik.

Vass Lucia Magdolna immunhisztokémiai szakasszisztens

Született 1953.03.23-án, Nagykárolyban.
A Nagykárolyi Gimnáziumban érettségizett, majd s Szatmárnémeti Egészésgügyi Szakiskola általános szakán tanult és ugyan itt végezte el a szakosítót is. 1989-ig a Nagykárolyi Városi Kórház Baleseti Sebészetén dolgozott, mint műtős asszsisztens. 1989-ben települt át Mátészalkára, és ott a Területi Kórházban felnőtt szakápolóként vállalt munkát. 1992-ben végezte a szövettani asszsisztensképzőt Budapesten a Könyves Kálmán Körúton, 2004-ben lett immunhisztokémiai szakasszisztens. Mai napig a Mátészalkai Területi Kórház Nonprofit KFT dolgozója.

Trockis Antalné szövettani asszisztens

Született 1965.05.27-én, Mátészalkán lakik.
1983-ban érettségizett az Esze Tamás Gimnázium és Szakközépiskolában, Mátészalkán. Ugyan ez év augusztusában kezdett dolgozni a Mátészalkai Területi Kórház fertőző Osztályán, mint ápolónő. 1990.szeptember 1-tól dolgozik a szövettani laboratóriumban.
1992-ben szerzett szövettani asszisztensi oklevelet. Mai napig a Mátészalkai Területi Kórház Nonprofit KFT dolgozója.

Dienes Judit szövettani asszisztens

Született 1971.09.21-én, Szamosszegen lakik.
1990-ben érettségizett a Korányi Sándor Egészségügyi Szakközépiskolában. Ugyan ez év szeptemberében kezdett dolgozni a Mátészalkai Területi Kórház szövettani laboratóriumában.
1994-ben szerzett laboratóriumi asszisztensi oklevelet a Nyíregyházi Zay Anna Egészségügyi Szakiskolában, majd 2002-ben kórszövettani - szövettani asszisztens szakon végzett a Budapesti Szentágothai János Egészségügyi Szakképző Iskolában. Mai napig a Mátészalkai Területi Kórház Nonprofit KFT dolgozója.