16
júl
2020
Polgár Zoltánné

Továbbképzés

Vol. 19., No. 138., 2020.07.13.
Immunhisztokémiai Info

Immunhisztokémiai továbbképzés 2020. november 5-6.

Idei továbbképzésünk tervezett időpontja 2020. november 5-6. Azért, hogy a továbbképzés jelenlegi bizonytalan helyzetben is zökkenőmentesen lebonyolítható legyen felmerült, hogy rendhagyó módon online formában tartsuk. A részletek kidolgozása folyamatban van, kérjük szíves megértésüket. Észrevételeiket és esetleges javaslataikat az online továbbképzéssel kapcsolatban szívesen fogadjuk.

Anti p-16 (JC2) a Diagnostic BioSystems kínálatában

A Diagnostic BioSystems termékei között elérhető a magas specificitású és szenzitivitású egér anti-p16 (JC2) ellenanyag. A p16 mitotikus inhibitor, tumor szupresszorként hat, gátolja a sejtek sejtciklusban való progresszióját a G1 fázisban. A p16 biomarkerként alkalmazható, kimutatása a grade 3 cervikális intraepitheliális neoplasiák (CIN) szövettani diagnosztikáját segíti.

Termékismertető

Figyelmükbe ajánljuk a cégünk által képviselt CellPath Ltd. biopszia feldolgozásban segítséget nyújtó termékeit

A CellSafe+ biopsziás kapszula biztonságosan és könnyen használható alternatívája a hagyományos, időigényesebb feldolgozási technikáknak. Az extra finom szövésű, röntgen alatt transzparens háló megakadályozza a minta károsodását és minimális reagens átvitelt biztosít. A kapszula egy irányban zárt, így teljesen magába foglalja a mintát. A feldolgozás alatt egy normál kazettában elhelyezhető a rutin munkamenet tartása mellett. A kék kapszula kontrasztot teremtve segít a halvány színű biopsziás anyagok, például emlő szövet feldolgozásában (elérhető fehér változatban is).

Ismertető

A szabadalmaztatott CellSafe5 ötkamrás beágyazó kazetta biopsziák szimultán feldolgozására került kifejlesztésre, ideális emlő és prosztata diagnosztikai minta esetében is. Minden kamra számozott, így jól azonosítható és még egy nagy mintaszámot alkalmazó protokoll esetében is gyors, pontos és költséghatékony feldolgozást tesz lehetővé. Fehér és kék színben egyaránt elérhető, integrált röntgen-transzparens finom szövésű hálóval a hatékony feldolgozás érdekében. A kék kazetta kontrasztot teremtve segít az olyan halvány színű biopsziás anyagok kezelésében, mint például az emlő szövet.

Ismertető

A System III biopsziás és mikrobiopsziás beágyazó kazetta különlegesen kialakított írófelülete révén kiválóan alkalmas kazettanyomtatókhoz. (Elérhető tintasugaras és hőnyomtatókhoz egyaránt). 0.9. illetve 0,38 mm2-es nyílásai révén a kisebb biopsziás szövetekkel is biztonságosan használható, ugyanakkor kiváló folyadék áteresztő- képességgel rendelkezik. Fűzött és ömlesztett formában, 15 különböző színben kapható.

Érdeklődés és árajánlat

Pécs, Hungária u. 53/1. 7624
+36 72 516490

Megosztom itt:

Látogasson el honlapunkra

Created with Love it? Discover more